Gràcies a totes i tots!…

Per la vostra assistència el passat 9 de juny al Centre de Convencions de PortAventura, a Vila-seca.

Gràcies a l'Il·lustríssim Sr. Josep Poblet, alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona i al Sr. Carmel Mòdol, director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya.

Gràcies també a la vitivinícola del Priorat, Sara Pérez, i al professor i economista Ramon Bastida, per la seva conversa sobre el món vitivinícola i l'esperit cooperatiu. Al Sr. Cristóbal Colón per la seva felicitació i els ànims per continuar amb aquest gran projecte.

Moltes gràcies a Xavier Graset, reconegut periodista de l'àmbit català, per conduir i amenitzar l'acte tant en el seu vessant més institucional com en la part més social. Gràcies a la simpàtica humorista Lloll Bertran i al seu equip per fer una cloenda plena de referències a la nostra cooperativa i engrescant-nos a continuar els pròxims 100 anys amb la mateixa actitud i esforç.

Gràcies al mig miler d'assistents, als socis i sòcies, als treballadors i treballadores, als clients, a les personalitats destacades i als amics i amigues de la Cooperativa.

Moltes gràcies als de Sant Jaume, als de Pira, als de Rodonyà, als de La Bisbal, als de Banyeres, als de Rocafort i als de Blancafort.

Gràcies perquè sense vosaltres, l'èxit del passat 9 de juny no hauria sigut possible…

Gràcies perquè junts som grans.

Galeria

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

ampliar

MIRA EL VÍDEO COMMEMORATIU
DEL CENTENARI DE CELLERS DOMENYS

 

JUNTS HO CELEBREM

A les vostres mans teniu el programa que hem preparat des de Cellers Domenys per celebrar el que ha de ser el gran acte institucional del nostre Centenari; sens dubte, una efemèride a destacar pel que significa que, 100 anys més tard, estiguem tots junts commemorant l’existència de la nostra cooperativa.

Una commemoració que ens permet a tots els de Cellers Domenys —els de Sant Jaume, els de Pira, els de Rodonyà, els de La Bisbal, els de Banyeres, els de Rocafort i els de Blancafort— gaudir junts d’una vetllada on posarem en valor el sentit del que ens uneix: un gran projecte comú i cooperatiu que ens beneficia a tots per continuar fent el que ens agrada.

Aquest és l’autèntic motiu de la celebració i per això, lògicament, sense la vostra companyia no tindria cap sentit. Moltes gràcies doncs a tots i a totes.

Lluís Urgell
President de Cellers Domenys

PROGRAMA D'ACTIVITATS:
DISSABTE 9 DE JUNY DE 2018

 

18.50 – 19.15 h

RECEPCIÓ I CHECK IN DELS ASSISTENTS

Entrada al costat esquerre de la porta principal del Centre de Convencions. És imprescindible presentar la vostra invitació

19.15 – 19.25 h

ACOMODAMENT A L’AUDITORI

Sala Alexandria 2

19.25 – 20.30 h

ACTE INSTITUCIONAL

Sala Alexandria 2

- Benvinguda

- Conversa a tres bandes: “Entre l’ànima vitivinícola i l’esperit cooperatiu”

- Missatges institucionals

- Reconeixements

20.30 – 20.40 h

ACOMODAMENT A LA ZONA SOCIAL

1r. pis

20.40 – 01.00 h

ACTE SOCIAL

Hall, jardins exteriors i sala Cartago 1 + 2

- Aperitiu amenitzat a la fresca

- Sopar de gala

- Sorteig de premis

- Actuació de la Lloll Bertran

Comptarem amb l'espectacle de la simpàtica i divertida humorista LLOLL BERTRAN. No us ho podeu perdre!

Cellers Domenys obsequiarà als assistents amb un regal commemoratiu que les hostesses lliuraran a la sortida del recinte abans de marxar.

CONVERSA A TRES BANDES
SARA PÉREZ, RAMON BASTIDA i CRISTÓBAL COLÓN

La Sara Pérez, reconeguda vitivinicultora del Priorat, serà una de les tres bandes de la conversa que hem organitzat amb el títol “Entre l’ànima vitivinícola i l’esperit cooperatiu”; un intercanvi d’idees, impressions, emocions i punts de vista que l’energia i el coneixement de l’excel·lent enòloga contrastarà amb l'expertesa del Ramon Bastida, professor de la UPF Barcelona School of Management, doctor en Administració d'Empreses i segona banda de la conversa. L'activitat d'aquest docent ha estat molt lligada a les finances i a la comptabilitat de les cooperatives, elaborant nombrosos articles, informes tècnics, estudis de casos... per a reconegudes publicacions, així com sent coautor del llibre "Manual de comptabilitat de cooperatives".

D'altra banda, també es comptarà amb la visió, experiència i passió que el Cristóbal Colon, fundador i president de La Fageda, té de tot el món cooperatiu. I és que La Fageda, a més a més de convertir-se en tot un exemple de nova economia abans que aquesta, s’ha erigit també en una organització social i cooperativa orientada 100% a les persones.

En definitiva, un autèntic diàleg entre professionals referents i millors persones que reflexionaran sobre els dos valors amb els quals s’ha construït Cellers Domenys: l’amor pel que ens dóna la terra i el compromís per un projecte comú.

Ah! I naturalment, tot sota la batuta d’en Xavier Graset, conegut periodista i presentador català, que ens acompanyarà durant tota la vetllada per tal de conduir el desenvolupament de l’acte amb la naturalitat i empatia que ningú com ell sap transmetre.

 

BAIX PENEDÈS

Sant Jaume dels Domenys
Banyeres del Penedès
La Bisbal del Penedès

LA CONCA DE BARBERÀ

Rocafort de Queralt
Blancafort
Pira

ALT CAMP

Rodonyà